opc_loader

RETOUREN / HERROEPINGSRECHT:

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.

We ontvangen uw melding graag via mail of telefoon.

Na de afkoelingsperiode van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product in ongebruikte staat en originele verpakking retour te sturen.

Wij storten bij volledige retour het totale factuurbedrag inclusief de door u aan ons betaalde verzendkosten binnen enkele dagen na ontvangst van het pakket terug.

Bij gedeeltelijke retour van de bestelling worden de verzendkosten wel in rekening gebracht 

Wanneer het factuurbedrag na gedeeltelijke retourzending onder het gratis verzendbedrag van €75 of orderbedrag van €40 mocht komen zijn we helaas genoodzaakt om de het verschil in de kosten van verzending in mindering te brengen op het terug te storten bedrag.

Wanneer u via Billink heeft besteld ontvangt u een aangepaste factuur per mail.

Graag het retour te sturen artikel goed verpakken om transportschade te voorkomen!

Speciaal voor u bestelde grotere afnames van artikelen worden niet retour genomen tenzij er aantoonbaar sprake is van gebreken.

Artikelen welke na het openen van het pakket beschadigd zijn geraakt of gemonteerd zijn geweest kunnen helaas niet retour worden genomen!

U heeft de mogelijkheid om het onderstaande retourformulier uit te printen en in te vullen. U bent daartoe echter niet verplicht!

De retour verzendkosten zijn voor de koper.


Retourformulier 

https://www.ellysspeelgoedkraam.nl/images/Retourformulier_Ellys_Speelgoedkraam_rev1_a.pdf


   

      

  

Facebook

               facebook link ellys speelgoedkraam   

        Altijd op de hoogte van leuke

                  kortingsacties ?

                            

Nieuw Binnen