opc_loader

RETOUREN / HERROEPINGSRECHT:

Niet helemaal tevreden? Geen probleem. Natuurlijk mag u uw bestelling geheel of gedeeltelijk retour sturen.

Op deze pagina vindt u alle informatie betreffende retourneren.

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.

Wel vragen we van u om uw retour vooraf aan te melden via mail of telefoon.

Na de afkoelingsperiode van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product in ongebruikte staat en originele verpakking retour te sturen.

Wij storten bij volledige retour het totale factuurbedrag inclusief de door u aan ons betaalde verzendkosten binnen enkele dagen na ontvangst van het pakket terug.

Bij gedeeltelijke retour van de bestelling worden de verzendkosten wel in rekening gebracht 

Wanneer het factuurbedrag na gedeeltelijke retourzending onder het gratis verzendbedrag van €75 of orderbedrag van €40 cq €25 mocht komen dan verrekenen we het verschil in de kosten van verzending met het terug te storten bedrag.

Wanneer u via Billink heeft besteld ontvangt u een aangepaste factuur per mail.

Graag het retour te sturen artikel goed verpakken om transportschade te voorkomen!

Speciaal voor u bestelde grotere afnames van artikelen worden niet retour genomen tenzij er aantoonbaar sprake is van gebreken.

Artikelen welke na het openen van het pakket beschadigd zijn geraakt of gemonteerd zijn geweest kunnen helaas niet retour worden genomen!

U heeft de mogelijkheid om het onderstaande retourformulier uit te printen en in te vullen. U bent daartoe echter niet verplicht!

De retour verzendkosten zijn voor de koper.

We doen ons best om een bestelling voor u te verpakken en snel te verzenden. Helaas komt het voor dat een pakketje blijft liggen bij een Postnl punt en zonder opgaaf van reden retour komt . Dit brengt voor ons hoge kosten met zich mee.Mocht een pakket niet afgehaald worden bij een PostNL Servicepunt zonder dat u ons daarvan op de hoogte brengt dan zien we ons genoodzaakt om de door ons gemaakte verzendkosten in mindering te brengen op het terug te betalen factuurbedrag.

Elly's Speelgoedkraam is niet aansprakelijk wanneer een bestelling door u wordt geretourneerd en beschadigd/dan wel vermist raakt bij de vervoerder.

Vraag dan ook altijd een verzendbewijs van de vervoerder.

Retouradres;

Elly's Speelgoedkraam

Retouren

Weerdingerkanaal zz 25

7831AB Nieuw Weerdinge


Retourformulier 

https://www.ellysspeelgoedkraam.nl/images/Retourformulier_Ellys_Speelgoedkraam_rev1_a.pdf


   

      

 

Facebook

               facebook link ellys speelgoedkraam   

        Altijd op de hoogte van leuke

                  kortingsacties ?

                            

Nieuw Binnen