opc_loader

RETOUREN / HERROEPINGSRECHT:

Mocht het bestelde toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket en na overleg via mail of telefoon het bestelde artikel in ongebruikte staat  (nog niet gemonteerd) en originele/onbeschadigde verpakking te retourneren.

Wij storten bij volledige retour het totale factuurbedrag inclusief de door u aan ons betaalde verzendkosten binnen enkele dagen na ontvangst van het pakket terug.

Bij gedeeltelijke retour van de bestelling worden de verzendkosten wel in rekening gebracht 

Wanneer het factuurbedrag na gedeeltelijke retourzending onder het gratis verzendbedrag van €75 of orderbedrag van €40 mocht komen zijn we helaas genoodzaakt om de het verschil in de kosten van verzending in mindering te brengen op het terug te storten bedrag.

Wanneer u via Billink heeft besteld ontvangt u een aangepaste factuur per mail.

Graag het retour te sturen artikel goed verpakken om transportschade te voorkomen!

Speciaal voor u bestelde grotere afnames van artikelen worden niet retour genomen tenzij er aantoonbaar sprake is van gebreken.

Artikelen welke na het openen van het pakket beschadigd zijn geraakt of gemonteerd zijn geweest kunnen helaas niet retour worden genomen!

U heeft de mogelijkheid om het onderstaande retourformulier uit te printen en in te vullen. U bent daartoe echter niet verplicht!

De retour verzendkosten zijn voor de koper.


Retourformulier 

https://www.ellysspeelgoedkraam.nl/images/Retourformulier_Ellys_Speelgoedkraam_rev1_a.pdf


Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

  

Facebook

          facebook link ellys speelgoedkraam   

     Altijd op de hoogte van leuke

              kortingsacties ?

                         

      

Nieuw Binnen
Menu