opc_loader

logo voordelen ellys speelgoedkraamLevering uit voorraad binnen 1 à 2 dagen*levering België en Nederland logo Gratis verzending vanaf €70 Veilig betalen Gratis Inpakservicelogo contact ellys speelgoedkraam0591-532516


 

RETOUREN / HERROEPINGSRECHT:

Niet helemaal tevreden? 

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.

Wel vragen we van u om uw retour vooraf aan te melden via mail of telefoon.

Na de afkoelingsperiode van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Mocht het bestelde toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket en na overleg via mail of telefoon het bestelde artikel retour aan te melden. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product inclusief alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking van het product en ondernemen geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen ,dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De retour verzendkosten zijn voor de koper. De kosten zijn afhankelijk van de door de klant gekozen koeriersdienst en variëren tussen de €4 en €7,05.

Vraag altijd even naar het verzendbewijsje wanneer u het pakketje verstuurd.

Wij storten bij volledige retour het totale factuurbedrag inclusief de door u aan ons betaalde verzendkosten binnen 1 a 2 dagen maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terug.

Bij gedeeltelijke retour van de bestelling worden de verzendkosten wel in rekening gebracht 

Wanneer het factuurbedrag na gedeeltelijke retourzending onder het gratis verzendbedrag van €70 of orderbedrag van €30 mocht komen

dan verrekenen we het verschil in de kosten van verzending met het terug te storten bedrag.

Heeft u gekozen voor achteraf betalen dan ontvangt u een aangepaste factuur per mail.

Niet afleverbare pakketjes

Wanneer een pakketje niet afgehaald wordt bij een Afhaalpunt,wordt geweigerd aan de deur of retour komt wanneer het pakket niet kan worden afgeleverd brengt dit hoge kosten voor ons mee.

Als webwinkel betalen wij dan 2 keer verzendkosten. 

Retourneren is bij onze webshop voor rekening van de klant.

Wij zullen dan ook €5.99 voor Nederland en €7.99 voor Belgie retourkosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Dit is een gedeelte van de werkelijke kosten.

Graag het retour te sturen artikel goed verpakken om transportschade te voorkomen.

Speciaal voor u bestelde grotere afnames van artikelen worden niet retour genomen tenzij er aantoonbaar sprake is van gebreken.

Artikelen welke na het openen van het pakket beschadigd zijn geraakt of gemonteerd zijn geweest kunnen helaas niet retour worden genomen!

U heeft de mogelijkheid om het onderstaande retourformulier uit te printen en in te vullen. U bent daartoe echter niet verplicht.

Wel vragen we van u om uw retour van te voren aan te melden via mail of contactformulier.


Retourformulier 

https://www.ellysspeelgoedkraam.nl/images/Retourformulier_Ellys_Speelgoedkraam_rev1_a.pdf


Elly's Speelgoedkraam is niet aansprakelijk wanneer een bestelling door u wordt geretourneerd en beschadigd/dan wel vermist raakt bij de vervoerder.

Vraag dan ook altijd een verzendbewijs van de vervoerder.

Retouradres;

Elly's Speelgoedkraam

Retouren

Weerdingerkanaal zz 25

7831AB Nieuw Weerdinge

Nieuw Binnen
Facebook

               facebook link ellys speelgoedkraam 

                        facebook link