opc_loader

Elly's Speelgoedkraam en uw Privacy

Privacyverklaring Elly's Speelgoedkraam . Laatste update 12-10-2018

Beveiliging: Uw privacy en het beschermen van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang.

Onze webshop is dan ook voorzien van een SSL certificaat zodat u veilig bij ons winkelt.

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Een veilige website herkent u aan het groene slotje bovenaan in uw browser. De naam van de website begint met https:

Kort gezegd betekent SSL dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor uw gegevens beveiligd worden. 

We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

AVG: Wij houden ons ook aan de AVG ook wel genoemd ,,de privacywet,,. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd met respect behandelen. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij www.ellysspeelgoedkraam.nl doen met informatie die we over u te weten komen.

Afhandelen bestelling: Wanneer u bij ons een bestelling plaatst gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze naar behoren af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of Billink. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens/naam,adres woonplaats, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier : Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer, betalingsgegevens en naw/naam,adres en woonplaats gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Uw account: U kunt in onze webwinkel een account aanmaken. Dit is niet verplicht. U kunt ook bestellen als gast zonder zich te registreren. Wanneer u een account aanmaakt moet u informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account waarna u steeds kunt inloggen met de ,,ook niet voor ons bekende ,,gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw naw/naam, adres en woonplaats gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en we u gemakkelijker kunnen benaderen wanneer dat nodig mocht zijn aangaande uw bestelling. U kunt via uw account alle informatie aanpassen wanneer u dat wilt.Ook kunt u via uw account een verzoek tot verwijdering van uw gegevens aanvragen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen: Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan specifieke bedrijven of instellingen wanneer dat nodig is voor onze webwinkel om uw bestelling af te ronden of wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In een enkel geval sturen wij producten of onderdelen rechtstreeks via de fabrikant of groothandel naar u toe.Om de goederen bij u te laten afleveren dienen we uw naam en adres door te geven.Wij werken verder met bepaalde bedrijven zoals PostNL,Webhost en betaalproviders samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft besteld.Ook zijn in onze webwinkel social media buttons zoals Facebook opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Wij zullen uw gegevens echter nooit aan derden verkopen.

Google Analytics: Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden:

* Wij hebben gekozen voor het maskeren van de laatste 3 tekens van uw IP-adres. Uw volledige IP adres wordt daardoor niet opgeslagen op een harde schijf.

• We hebben gegevens delen uitgezet. Google heeft van ons geen toestemming om uw gegevens te delen.

Webwinkelkeur:  Wij verzamelen sinds 12 Oktober 2018 enkele reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website bij de review. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring: Wanneer onze webwinkel wijzigt moeten wij soms ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze verklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens: Wanneer u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben neem dan gerust contact met ons op. U kunt het onderstaande contactformulier daarvoor gebruiken of bellen. 

Uw rechten: A:Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen . B: Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben. C:Het laten corrigeren van fouten, het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, intrekken van toestemming, bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen: Wanneer u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen of hebben geholpen dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder genaamd Autoriteit Persoonsgegevens. 

Cookie ??

Elly's Speelgoedkraam gebruikt zelf geen cookies welke uw privacy onrechtmatig schenden.

Klarna Factuur heeft wel enkele cookies in de webwinkel geplaatst om de betaalmethode goed te laten werken.

Daarom krijgt u bij ons voor de zekerheid de melding dat we cookies gebruiken.

Contactgegevens Elly´s Speelgoedkraam 

Contactpersonen: Wim en Elly Katoen

Vestigingsadres:

Weerdingerkanaal zz 25

7831AB Nieuw-Weerdinge in Drenthe.

info@ellysspeelgoedkraam.nl

Telefoon:0591-532516

   

      

Facebook

               facebook link ellys speelgoedkraam   

        Altijd op de hoogte van leuke

                  kortingsacties ?

                            

Nieuw Binnen